facebook  instagram  linkedin twitter googleplus
phone visszahívást kérek »     ajánlat ingyenes ajánlat »

Figyelem!
Fontos információ

2015. június 15-től kizárólag olyan vállalkozások végezhetik el a hűtőközeggel rendelkező klíma-berendezések telepítését, akik rendelkeznek a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval és megfelelően képesített szakemberek végzik el a munkát. A képesítés nélküli és nem regisztrált szerelők nem végezhetnek légkondicionáló telepítést, karbantartást és gáztöltést sem!

Mi mindezt tudjuk, felkészültünk rá.


TÉLI AKCIÓNK! Klíma beszerelés most csak Bruttó 50.000Ft-ért! December 31-ig történő megrendelés esetén!


 3 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!


 + ingyenesen megkapja tőlünk az első karbantartást a következő évben!

 Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek.

Kérje ingyenes felmérésünket és Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában!

 Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 3 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség bruttó 5.000 Ft méterenként).


Miért 3 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?


A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 5.000Ft/ méter a csövezés költésége a 3 méteren felüli szakaszra számolva.

 

Felhasznált anyagok»

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 10.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Szerelési munkáinkra "Élettartam garanciát" adunk!!

 

Mit jelent ez a gyakorlatban? A klíma működési élettartamának ideje alatt bármilyen szerelésből vagy anyagfáradásból keletkező hibát díjmenetesen elhárítunk Önnek! 

 

Ingyenes egyedi ajánlatot kérek

Egyedi elképzeléseire, igényeire kérje bátran a legkedvezőbb árajánlatunkat!

 

 

 

Klímakarbantartási áraink:


1 db split klíma karbantartás

br. 10.000 Ft 

2 db split klíma karbantartás

br. 16.000 Ft

3 db split klíma karbantartás

br. 18.000 Ft

Duál gép karbantartás

br. 12.000 Ft

 

 

FELMÉRÉS, SZERELÉS INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS: 0630/7328-128 vagy 0620/9999-699    E-mail: info@budaklima.hu 

Karbantartás:0620/404 0404   E-mail: info@budaklima.hu

  twitter