facebook  instagram  linkedin twitter googleplus
phone visszahívást kérek »     ajánlat ingyenes ajánlat »

Figyelem!
Fontos információ

2015. június 15-től kizárólag olyan vállalkozások végezhetik el a hűtőközeggel rendelkező klíma-berendezések telepítését, akik rendelkeznek a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval és megfelelően képesített szakemberek végzik el a munkát. A képesítés nélküli és nem regisztrált szerelők nem végezhetnek légkondicionáló telepítést, karbantartást és gáztöltést sem!

Mi mindezt tudjuk, felkészültünk rá:

Cégünk rendelkezik a szükséges igazolásokkal, szakképzett és tapasztalt szakembereink végzik el a klímák beszerelését és karbantartását Budapesten és környékén, munkáinkra pedig garanciát adunk.

Klímaszerelés Budapesten? BUDAKLÍMA

Ingyenes felmérést szeretnék

 

Kérjen ingyenes felmérést és készítünk Önnek egy könnyen áttekinthető árajánlatot!

Nincsenek rejtett költségek,  nem lesz a soszor látott EZ NETTÓ, DE AZ BRUTTÓ, még plusz ennyi a konzol, még annyi a csavar, mint más cégek ajánlatában!

Pontosan az az összeg lesz a számlán mint amennyi az ajánlatban szerepel! 

 


Őszi akciónk!


Klíma beszerelés most Bruttó 60.000Ft-ért!


(3 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és 5 év garanciával)


+ az első karbantartást díjmenetesen elvégezzük a következő évben!


(November 1-ig történő megrendelés esetén) 

 

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek.

 

Kérje ingyenes felmérésünket és Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában!

 


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 3 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség bruttó 5.000 Ft méterenként).

 

Miért 3 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?


Azért, mert a szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban.

 

Felhasznált anyagok»

 

A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 10.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

CÉGÜNK 5 ÉV GARANCIÁT AD MINDEN KLÍMASZERELÉSI

MUNKÁJÁRA!

Mit jelent ez a gyakorlatban? A garancia ideje alatt bármilyen szerelésből vagy anyagfáradásból keletkező hibát díjmenetesen elhárítunk Önnek! (De tényleg!)

 

Ingyenes egyedi ajánlatot kérek

Egyedi elképzeléseire, igényeire kérje bátran a legkedvezőbb árajánlatunkat!

 

 

 

Klímakarbantartási áraink:


1 db split klíma karbantartás

br. 10.000 Ft 

2 db split klíma karbantartás

br. 16.000 Ft

3 db split klíma karbantartás

br. 18.000 Ft

Duál gép karbantartás

br. 12.000 Ft

 

 

 

Megrendelés, további információk

Szerelés:


Telefonon: 0630/7328-128 vagy 0620/9999-699  ( ha foglaltak a számaink kérem küldjön egy emailt vagy sms-t és szívesen visszahívjuk az első szabad percben! Köszönjük! )

E-mail: info@budaklima.hu 

 

Karbantartás:

0620/404 0404

E-mail: info@budaklima.hu

 

  twitter