facebook  instagram  linkedin twitter googleplus
phone visszahívást kérek »     ajánlat ingyenes ajánlat »

Aircool klímák

Feltűnő és eltűnő márka a piacon, néha egy cég felkarolja majd megint évekig nem tudunk róla semmit. Midea alapok, egyszerű és megbízható konstrukció, kétséges javítási és garanciális háttér jellemzi.

 

Marketing:

Az Aircool klíma márka Európa legnagyobb klímatechnikai kereskedő cégének a saját márkája. 15 éve található meg a piacon. Hollandiában az Aircool klíma piacvezető a saját szegmensében. A klímák 2,1 kW-tól egészen 14 kW-os teljesítményig érhetőek el állandó fordulatszámú vagy inverteres kompresszoros kivitelben. Az összes Aircool klíma hűtésre és fűtésre is alkalmas. Az Európa Tanács előírásainak megfelelően az összes Aircool klíma készülék A energiaosztályba sorolható - ez alól csak az Aircool Glory Plus klíma széria kivétel. Kiváló COP (teljesítménytényező) értékkel rendelkeznek, nagyban csökkentve az elektromos teljesítmény felvételt és javítva a leadott hűtőteljesítményt. Ez azt jelenti, hogy a légkondicionálót hosszabb időtartamig lehet működtetni anélkül, hogy aggódni kellene az áramfogyasztás miatt. Az inverteres Aircool klíma használatával akár 40%-os energia-megtakarítás érhető el. Modern formatervezés, kisebb kültéri egység, környezetbarát hűtőközeg, alacsony zajszint jellemző az Aircool klímakészülékekre. A tiszta és egészséges levegőről az aktív szénszűrő gondoskodik, amely alapfelszereltsége minden általuk gyártott klímának. A hosszú élettartamot az aranybevonatú kondenzátor biztosítja, ami ellenáll a korrozív anyagoknak. Minden Aircool klíma tartozéka a vezeték nélküli távirányító. Természetesen ezek a klímák számos kényelmi és egészségvédelmi funkcióval rendelkeznek. Ezekről bővebben a termékek leírásában talál tájékoztatást.

argo klímákbosch klímákdaikin klímákfisher klímákfujitsu klímákgree klímákhitachi klímákLG klímákmidea klímákmitsubishi klímáknord klímákpanasonic klímáksamsung klímáktoshiba klímák
Aircool légkondiciónáló berendezések

A választott kategóriában jelenleg nincs termékünk.